3 november 2014

Jordgubbsmuffins




Ingredienser                                         ca 12 st
125 gr smör
1,25 dl stevia strö
2 ägg
3½ dl mandelmjöl
1 dl kokos
2 tsk bakpulver
1 liten burk, 150 gr, Lindahls kvarg med lime och citron
12-15 jordgubbar



Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader.

Låt smöret stå framme en liten stund i rumsvärme, vispa ihop det med stevia
Tillsätt ett ägg i taget, vispa mellan.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten, tillsätt kvargen och vänd ihop.

Klicka ut smeten i formar.
Dela jordgubbarna och tryck ner ett par skivor i varje muffins.
Grädda i 200 grader ca 15-17 min beroende på hur stora formar du använder.
Servera med vispad grädde och skivade jordgubbar.


Muffinsen är glutenfria och LCHF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar