Denna satsen räcker till 1-2 tårtor. Det som blir över kan användas till att spritsa cupcakes.
Krämen är god och lättarbetad. Den går att förbereda innan då den klarar av att förvaras i kylskåp några dagar. Krämen går även att frysa. Har du fryst in en kräm eller haft den stående i kylskåp är det bra att komma ihåg att ta fram den i tid, då det tar ett tag för den att bli lättarbetad. Det går även att tina upp den några sekunder i mikron.
Vit chokladsmörkräm
Ingredienser
100 g osaltat smör
100 g philadelphilaost
100 g vit choklad
Gör så här
Ta fram smöret så att det blir rumsvarmt. Smält chokladen och låt den svalna något. Vispa ihop alla ingredienserna med elvisp.
Tillsätt lite florsocker till krämen om du vill använda den till att spritsa cupcakes.
Brukar också använda den smörkrämer, smakar himla gott också :-)
SvaraRadera